Bied jezelf en je bedrijf een nieuwe kans om naar het volgende niveau te komen!

2 stappen naar effectief leadership

Bodymentors team
fade3

Lukt het jou niet om doelen te behalen? Je bent gezonder gaan eten, maar je verliest maar geen gewicht? Je bent ingeschreven bij de sportschool maar je kunt geen motivatie vinden om te gaan? Boek je wel vooruitgang in jouw privéleven, maar kom je niet verder op professioneel gebied?

Wij begrijpen hoe lastig het kan zijn voor een ondernemer om tijd vrij te maken voor geestelijke en lichamelijk vitaliteit, vaak vergeten we hoeveel invloed deze componenten hebben op het geheel. Weinig tijd voor jezelf en je gezondheid kan je namelijk duur komen te staan, niet alleen voor jezelf maar ook voor het gezin en de uitdagingen van je bedrijf. Stop met jezelf de schuld te geven, jouw huidige patroon is verklaarbaar en er is een manier op dit voorgoed te veranderen!

brain

Door prioriteit te geven aan mentale en fysieke gezondheid, zullen jouw leadership versterken en ben je in staat om anderen te inspireren

Als mens is ons aangeleerd om naar het probleem te kijken in plaats van naar de oorzaak, vaak vergeten we hierdoor dat de oplossing binnen handbereik is. De eerste stap begint van binnen, zodra jouw mentale gezondheid verbetert zal de rest automatisch volgen. Wij leren jou hoe je breinkennis kunt inzetten om meer controle op jouw levensstijl te krijgen, zo begeleiden wij jou naar de beste versie van jezelf.

De voordelen:

distantator

Met de juiste coachen ontwikkel jij jouw droomlichaam

Met een gerichte trainingsmethodiek laten wij jou op een effectieve manier lichamelijke doelen bereiken. We vervangen jouw oude patronen met gezonde gewoontes, met de juiste dosis zelfverzekerdheid en een persoonlijke training routine werken wij aan jouw permanente lichaamstransformatie!

De voordelen:

muscles
step333
mobile linie

BECOME A LEADER – a life-changing decision.

Ben jij de confrontatie met jezelf en het verleden aangegaan? Is zowel jouw lichaam als jouw geest getransformeerd naar de beste versie van jezelf? Dan is het tijd om je op de ultieme eigenschap te richten, leiderschap. Uit onderzoek is gebleken dat leiders tot wel 16x beter presteren, niet omdat ze per definitie beter zijn, maar omdat ze bereid zijn hun maximale potentie te benutten. Om een leider te worden zul je een aantal vaardigheden moeten ontwikkelen, wordt een inspiratie voor anderen!

In de afgelopen 16 jaar hebben wij al meer dan 1500 succesvolle ondernemers geholpen met high performance trajecten. Durf jij jouw ware potentie naar boven te halen?! Grijp nu de kans om jouw leven voorgoed te veranderen!

Stopt!

Na 19 jaar als pionierende High Performance & Health club in Nederland, met meerdere vestigingen, sluiten we op 1 september onze laatste deur.

We zijn trots op de doelen die we hebben bereikt, de overwinningen die we hebben gevierd en de persoonlijke groei die eenieder heeft doorgemaakt. Jullie toewijding, enthousiasme en vertrouwen is altijd onze drijfveer geweest! We zijn dankbaar voor de tijd die we hebben gedeeld en kijken uit naar de toekomst, in het afsluiten van een hoofdstuk schuilt de kans voor een nieuw begin…

Terwijl we afscheid nemen van BodyMentors, willen we onze verbondenheid graag behouden. Laat hier jouw gegevens achter en blijf als eerste op de hoogte van onze toekomstplannen.

Samen blijven we groeien en streven naar het beste, ongeacht waar het leven ons brengt!

Met oprechte dankbaarheid,
Het BodyMentors Team